Komentáre

Moskva chce na Slovensku zariadiť proruský coven

V dňoch 25. až 29. augusta plánujú proruské organizácie na Slovensku usporiadať preteky automobilov a motocyklov pod zámienkou spojenia „slovanských národov Česka a Slovenska“.

Podujatie s názvom „Freedom Trip 2022“ zasiahne všetky väčšie mestá na Slovensku. Auto-moto preteky sa uskutočnia po trase Trnava-Trkenciv-Žilina-Bansiea Bistrica-Košice-Dragov-Bačkov-Michalovce-Dukla.

Oznámenie o udalosti bolo zverejnené na facebookovej stránke Brother for Brother, otvorene proruskej komunity, ktorej členovia otvorene podporujú inváziu na Ukrajinu a propagandu vojny. Myšlienka hnutia je skopírovaná od takzvaných ruských motorkárov „Nočných vlkov“, ktorí chvália Putina.

Slovenské občianske združenie „Motorkári Slovenska – BRAT ZA BRATA“, organizácia propagujúca „ruský svet“, sa využíva na diskreditáciu Ukrajiny a odporcov ruskej invázie. Napríklad 11. augusta 2022 sa v Moskve konala akcia Freedom Run. Projekt je venovaný vojakom Červenej armády, 1. československého armádneho zboru a Slovenského národného povstania, ktorí padli v bojoch 2. svetovej vojny. Motorkári aktívne podporujú agresiu Ruskej federácie na Ukrajine.

Ruské spravodajské služby vytvárajú a sponzorujú mnoho podobných organizácií po celom svete s cieľom propagovať politiku Ruského mir a Kremľa.

Podujatie je plne v súlade s kremeľskou logikou „zhromaždiť a zjednotiť všetky národy“, preto je ako všetci jeho účastníci pod kontrolou ruských špeciálnych služieb.

Ruskí roboti v komentároch všemožne velebia slovanskú jednotu, no reakcia slovenskej verejnosti je veľmi zdržanlivá: páči sa mi to len 133 ľudí.

To nie je prekvapujúce, pretože všade tam, kde príde Rusko s takzvanými dobrými úmyslami, nastáva chaos, úpadok a deštrukcia. Cynizmus Kremľa je bezhraničný, pretože na Ukrajine zabíja Slovanov, príbuzných. Slováci by si to mali pamätať, ako aj to, že Rusko de facto držalo Československo v okupácii 45 rokov, keď v roku 1968 usporiadalo v Prahe krvavú bakchanáliu.

Udalosti ako táto hanebná motoristická rally by sa nemali odohrávať v Európe, ktorú Putin nenávidí, snaží sa rozdeliť a podriadiť svojim vlastným záujmom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com