Šport

Odborníci fanúšikov nepotešili: Takto dopadnú Slováci na EURO

Žiadna sláva to nebude, skôr veľké sklamanie! Odborníci z portálu 90min.com predpovedajú Slovákom výbuch na futbalovom EURO v Nemecku.

Slovenská futbalová reprezentácia sa v lete predstaví na EURO v Nemecku. Žreb bol k zverencom trénera Francesca Calzonu pomerne priaznivý, keď okrem Belgicka dostali hrateľných súperov v podobe Ukrajiny a Rumunska. Odborníci z britského futbalového portálu 90min.com to pre slovenské národné farby vôbec nevidia ružovo.

Jasným víťazom skupiny sa podľa ich predpovede má stať favorizované Belgicko. “Suverén skupiny je jednoznačný. Belgičania mali pri žrebe šťastie a ocitli sa v pomerne ľahkej skupine. Všetko okrem prvenstva v nej bude sklamaním.” Na druhej postupovej pozícii podľa britských expertov skončí Ukrajina, ktorá sa na EURO dostala cez baráž. “Ukrajinci majú to, čo chýba Slovákom i Rumunom – skúsenosti. Preto by mali obsadiť v skupine druhé postupové miesto.”

Osemfinálové miestenky pripadnú aj štyrom najlepším tímom z tretích miest. No podľa portálu 90min.com Slovákov predbehnú aj Rumuni a Calzonov tím obsadí poslednú štvrtú pozíciu. Okrem toho predpovedajú odborníci, že do vyraďovacej fázy nepostúpi ani Česko, ktoré obsadí v “efku” tretie miesto. Spomínaná prognóza odhaduje finále medzi Portugalskom a Francúzskom s víťazstvom “galského kohúta”.

Zdroj: cas.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com