Šport

Craig Ramsay: Pospíšil? Má sa na čo tešiť!

Slovenský útočník Martin Pospíšil sa teší na premiéru v slovenskom drese na MS v Česku. Craig Ramsay mu odkazuje: Máš sa na čo tešiť!

Slovenská hokejová reprezentácia formuje tím na majstrovstvá sveta v Česku. Už budúci týždeň avizuje realizačný tím príchod prvých zámorských posíl. Spoza “veľkej mláky” sa očakáva príchod Juraja Slafkovského, Šimona Nemca, Tomáša Tatara, Martina Pospíšila a Pavla Regendu. Pre “zlého muža” Calgary Flames Pospíšila pôjde o reprezentačnú premiéru.

“Keď máte hráčov podobných kvalít na ceste do tímu, je to skvelé. Je to pre nich úžasná šanca hrať za našu krajinu. Môžete ukázať, v čom ste sa zlepšili. Juraj so Šimonom vedia, akým štýlom hráme a čo očakávame. Martin Pospíšil ešte podo mnou nepôsobil, ale vie ako hráme. Myslím si, že sa mu to bude páčiť,” reagoval reprezentačný tréner Craig Ramsay v rozhovore s Tomášom Prokopom z Denníka Šport.

Pre Martina Pospíšila to rozhodne bude zaujímavá skúsenosť. Za sebou má nováčikovskú sezónu v zámorskej NHL. Pospíšil bol s 238 hitmi lídrom “plameňov” v tejto sezóne a sám si uvedomuje, že jeho tvrdá hra je niekedy na hrane a na šampionáte v Česku si musí dávať veľký pozor. Na druhej strane si však treba uvedomiť jeho kvality, ako nováčik sa vypracoval na člena elitného útoku.

Zdroj: https://sportovy.cas.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com