Šport

Internet zaplavili špekulácie o budúcnosti Lionela Messiho: Dočkáme sa grandiózneho návratu do FC Barcelona?

Hviezdny futbalista Lionel Messi (35) sa v roku 2021 stal novou tvárou francúzskeho klubu Paríž Saint-Germain. Lukratívny kontrakt mu však vyprší na konci aktuálnej sezóny, a tak sa už teraz začína špekulovať o jeho budúcnosti. Podľa renomovaného talianskeho novinára Fabrizia Romana sú v hre viaceré zaujímavé možnosti.

Ako najpravdepodobnejšia možnosť sa momentálne javí dohoda o predĺžení spolupráce s aktuálnym zamestnávateľom, ktorý rozhodne nechce prísť o jednu zo svojich najväčších opôr. Pre udržanie argentínskeho útočníka tak budú arabskí šejkovia ochotní siahnuť poriadne hlboko do vrecka.

Do úvahy ale prichádza aj zaujímavá alternatíva. Podľa viacerých zdrojov vo vedení FC Barcelona začínajú reálne uvažovať, ako zabezpečiť návrat strateného syna. Lionel Messi pôsobil v katalánskom veľkoklube už od mládežnických čias a prežil tam najlepšie roky svojej nesmierne úspešnej kariéry.

Ak by došlo k realizácii tohto podpisu, s určitosťou by vo futbalovom svete vypukol enormný ošiaľ. Rodák z Rosaria má však na konečné rozhodnutie ešte dosť času.

Zdroj: https://www.cas.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com