Šport

Slovanu sa môže vrátiť obrovská opora: Veľký zvrat?

Môže nastať veľký zvrat! Udrží si futbalový Slovan Bratislava jednu zo svojich najväčších hviezd?

Kanadský reprezentačný brankár Milan Borjan patril medzi najväčšie opory Slovana Bratislava v uplynulej sezóne. Pomohol k zisku majstrovského ligového titulu a tiež k postupu zo skupiny v Konferenčnej lige. Po sezóne sa však rozlúčil s belasým klubom aj fanúšikmi. “Ďakujem za celú sezónu, za všetko. Bolo mi potešením hrať za Slovan a niekedy sa možno znovu stretneme. Zbohom.”

Borjanovi končí k 30. júnu hosťovanie v Slovane Bratislava a kanadský gólman počas sezóny neraz pre srbské médiá hovoril o túžbe vrátiť sa späť do Crvenej Zvezdy Belehrad, ktorej je kmeňovým hráčom. V Belehrade má platnú zmluvu do leta 2026, no podľa srbského portálu Kurir s ním nemá Crvena Zvezda plány. Podľa tohto zdroja má Slovan Bratislava “nemalé šance” na zotrvanie Milana Borjana v klube.

CZ Belehrad možno predá doterajšiu jednotku Izraelčana Omriho Glazera, o ktorého je po skvelej sezóne veľký záujem. No Kurir informuje, že v Belehrade sa obzerajú po novom brankárovi a s 36-ročným Borjanom nepočítajú. Jeho plat je na úrovni 1,2 milióna eur a CZ Belehrad mala so Slovanom dohodu, že jeho mzdové náklady uhradia na polovicu.

“Skúsený brankár zažil fantastickú sezónu v Slovane Bratislava, s ktorým sa nedávno stal majstrom Slovenska. Milan Borjan zanechal na vedenie tohto klubu výnimočný dojem a svojimi skvelými výkonmi si medzi fanúšikmi Slovana vyslúžil špeciálne postavenie, takže je tu reálna možnosť, že zostane v Bratislave,” píše portál kurir.rs.

Zdroj: cas.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com