Šport

Veľké privítanie Marcela v Olympiacose: 20-tisíc fanúšikov, svetlice a pokriky!

Brazílska hviezda Marcelo sa dočkala búrlivého privítania na svojej novej futbalovej adrese – v gréckom klube Olympiakos Pireus.

Už 34-ročný skúsený ľavý obranca, ktorý bol v časoch najväčšej slávy považovaný za najlepšieho hráča na svojom poste, zamieril na Peloponézsky polostrov po tom, ako na konci uplynulej sezóny ukončil pôsobenie v španielskom Reale Madrid. V tomto klube hrával od roku 2007.

Na Štadióne Georgiosa Karaiskakisa v Pireu sa na nový prírastok do kádra rekordného 47-násobného gréckeho šampióna prišlo pozrieť 20-tisíc fanúšikov. Tí odpaľovali svetlice a nadšene skandovali Marcelovo meno. Brazílčan priletel do Atén v sprievode manželky a dvoch synov. Na štadión ho sprevádzal športový riaditeľ Olympiakosu a niekdajší hráč Realu – Francúz Christian Karembeu.

Marcelo vstúpil na ihrisko v drese s tradičnou “dvanástkou”, ktorej zostal verný aj po odchode z Madridu, kde sa stal najdekorovanejším hráčom histórie Realu. “Ďakujem vám. Som veľmi šťastný a spokojný. Moja rodina tiež. Dúfam, že s veľkou oddanosťou pomôžem mužstvu,” vyhlásil Marcelo pred fanúšikmi v gréčtine dodal: “Do toho, Olympiakos!”

Aj keď podmienky Marcelovho angažmánu v Grécku nezverejnili, podľa tamojších médií sa hráč dohodol s vedením Olympiakosu na ročnej zmluve s možnosťou predĺženia spolupráce o ďalších dvanásť mesiacov.

Zdroj: https://www.cas.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com