Kultúra

Lady Gaga je schopná kvôli filmovej kariére urobiť čokoľvek: Pre novinku House of Gucci zmenila stravovacie návyky

Speváčka a aktuálne aj skvelá herečka Lady Gaga prekvapuje. Už tento štvrtok prichádza do kín nový film House of Gucci z dielne režiséra Ridleyho Scotta. Nakoľko sa Gaga vo svojich filmových projektoch pokúša o autentickosť, táto rola jej dala poriadne zabrať.

V kine ju v najbližších dňoch uvidíš ako Talianku Patriziu Reggiani. Práve kvôli tejto úlohe nielenže predstierala taliansky prízvuk (ktorý z traileru môžeš počuť), ale zmenila stravovacie návyky, nakoľko musela kvôli svojej roli pribrať niekoľko kilogramov. Gaga nesúhlasila s tým, aby jej kilá navyše dorábali maskéri.

„Moja matka aj otec ma ako Patriziu niekoľkokrát stretli. Väčšinou sa smiali,“ hovorí Gaga pre magazín The Hollywood Reporter. „Zaviazať sa k tejto úlohe má aj svoje negatíva.“ Posledný rok pred nakrúcaním dodržiava dôležitú diétu – jedla veľké množstvo sacharidov, aby jej postava pôsobila prirodzene „plnšie“.

Okrem fyzickej premeny zažívala Gaga aj iné problémy: „Na konci nakrúcania som mala psychologické problémy. Stávalo sa mi, že som sa aj po dokončení filmu správala ako Reggiani.“ Ako sa s úlohou napokon Lady Gaga vysporiadala, uvidíme už tento štvrtok v kine. Pripravujeme pre teba aj recenziu. Skočíš do kina?

Zdroj: https://hashtag.zoznam.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com