Kultúra

André Rieu presúva svoj koncert v Bratislave na 31. mája 2022

“Toto rozhodnutie som urobil s bolesťou v srdci,” hovorí holandský kráľ valčíkov André Rieu, ktorý sa už dlho tešil na tento týždeň, kedy mal v Bratislave odohrať svoj prvý koncert po viac ako jeden a pol roku. Nakoniec ho však kvôli zhoršujúcej sa epidemiologickej situácii spolu s ďalšími vystúpeniami prekladá na rok 2022.

André Rieu mal v Bratislave vystúpiť už tento štvrtok, 18. novembra. Spolu s dvoma viedenskými koncertmi to mali byť jediné tohtoročné vystúpenia v rámci jeho dlho očakávaného turné King of Waltz Tour. Nakoniec sa však rozhodol aj tieto koncerty presunúť na budúci rok. Svetoznámy husľový virtuóz neostal nič dlžný svojej povesti a fanúšikom zo Slovenska posiela personalizovanú správu.

“Vzhľadom na súčasnú situáciu v súvislosti s pandémiou koronavírusu som sa rozhodol odložiť koncert v Bratislave na 31. mája 2022. Je to veľká udalosť pre sedemtisíc ľudí a za súčasných okolností, kedy je opäť veľmi vysoký počet infikovaných ľudí a preťažený systém zdravotnej starostlivosti, vám nemôžem dopriať bezstarostný a šťastný večer a odohrať na Slovensku koncert pre také veľké publikum. Toto rozhodnutie som urobil s bolesťou v srdci, pretože po 19 mesiacoch bez koncertov sme netúžili po ničom inom, ako vyskočiť na pódium a hrať. Ale mám pocit, že toto je jediná správna vec, ktorú teraz môžete urobiť a vaša bezpečnosť je mojou najvyššou prioritou. Vstupenky na budúcoročný koncert, samozrejme, zostávajú v platnosti. Ďakujem a dúfam, že sa všetci uvidíme 31. mája 2022! Veľa lásky!,” odkazuje svojim priaznivcom André Rieu.

Vstupenky zakúpené na všetky doteraz zverejnené a neskôr presunuté termíny koncertu zostávajú automaticky v platnosti aj naďalej, a to na nový termín 31. mája 2022.

Zdroj: https://hudba.zoznam.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com