Komentáre

Morálka a objektívne dezinformácie (názor Milana Kňažka)

„Sociálnodemokratický“ premiér po boku Cukyny z Kittsee odsúdil súčasnú zvrhlú a vulgárnu kultúru na Slovensku. Nás ostatných, ktorí máme iný názor na kultúru a umenie, označil za duchovných bezdomovcov. Briskné vyjadrenie, skutočne hodné tohto velikána, ktorého názor na kultúru pramení z jeho doterajšej bohatej kultúrnej praxe.

Autor je herec a bývalý politik.

Kultivovanosť jeho vyjadrení je legendárna a presne rozdelil protislovenské živly do jednotlivých kategórií. Vyšetrovateľov, ktorí sa zaoberali jeho ušľachtilou činnosťou, v súvislosti s únosom štátu veľmi presne oznámkoval, ako skorumpovaných vagabundov.

Novinári, ktorí si dovolili písať o týchto skutočnostiach, sa dostali do kategórie protislovenských prostitútok a v lepšom prípade medzi prasce. Opoziční europoslanci sú zase potkani, ktorí „špinia“ našu krajinu v zahraničí. Chce tým nahovoriť verejnosti, že desiatky odborníkov, ktorí analyzujú na zahraničných veľvyslanectvách v Bratislave činnosť jeho vlády a stav právneho štátu sú tu celkom zbytočne. Intelektuálna úroveň týchto vyjadrení svedčí o tom, že mu pravdepodobne ešte stále externe radí štátna radkyňa Trošková.

V rámci pozorovania pestrého a bohatého morálneho rozmeru „sociálnodemokratického“ premiéra nemožno vynechať jeho boj za mier na Ukrajine. Má pravdu, že vojna je strašná a umierajú aj nevinní ľudia, vrátane žien a detí. Opakuje donekonečna, že cesta k dosiahnutiu mieru je zastavenie dodávok zbraní a munície napadnutej Ukrajine. Vyhlasuje tento demagogický blud za suverénnu zahraničnú politiku. Každému so základným vzdelaním je jasné, že by to znamenalo porážku napadnutého štátu a víťazstvo agresora.

Na druhej strane dodávky zbraní na komerčnej báze sú podporované, ba dokonca vítané. Z toho jasne vyplýva, že ak ide o peniaze, tak hrôzy vojny ustupujú do pozadia. Ficova morálka je teda na predaj. Pre mňa osobne to nie je žiadna novinka. Falošná morálka, falošná sociálna demokracia, falošné národné táraniny, to je presný obraz súčasnej vládnej garnitúry.

Keby som písal bájky o zvieratkách, ako Ezop, názov bájky by som už mal. „Ako prasa prednášalo vtáčkom o hygiene chrupu“.

Zdroj: https://www.aktuality.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com