Svet

Škandál v ruskej televízii: Propagandistka Kremľa chce popraviť nepriateľov Putina

MOSKVA – Margarita Simonjanová je lojálna kremeľská propagandistka. Tá teraz v ruskej televízii verejne vyzvala na popravu nepriateľov Vladimira Putina, čím vyvolala zdesenie.

Od začiatku ukrajinskej vojny vo februári 2022 je v ruskej štátnej televízii takmer každý deň výnimočný stav. V takzvaných talkshow sa pravidelne agituje proti NATO, Západu a v podstate všetkým údajným odporcom Ruska. Hrozbami sa nešetrí. V diskusnej relácii Putinovho propagandistu Vladimira Solovjova sa veci obzvlášť vyhrocujú.

Ďalšie vzrušenie v ruskej Solovjovovej talkshow

Solovjov je známy svojimi divokými hrozbami v ruskej televízii. Jeho televízna relácia je dôležitou súčasťou šírenia propagandy v Rusku – niekedy s drastickým obsahom. Najvýznamnejší Putinov propagandista so svojimi hosťami nielen diskutoval o útoku NATO, ale fantazíroval aj o možnom útoku na nemecké mestá. Solovjov sa tiež niekoľkokrát vyhrážal jadrovým úderom. Ani hostia jeho talkshow nezaostávajú, ako jasne vypovedá nové video.

Margarita Simonjanová žiada popravu Putinových nepriateľov

V úryvku, ktorý je možné vidieť na účte Antona Geraščenka v službe krátkych správ X (predtým Twitter), útočí ruská propagandistka Margarita Simonjanová proti nepriateľom Vladimira Putina. „Potrebujeme katov a disciplínu,“ vysvetlila šéfka „Russia Today“ a zároveň vyzvala na popravu všetkých Putinových odporcov – spočiatku na ukrajinských územiach okupovaných Ruskom. „Neviem, či to príde aj do Poľska, alebo nie, ale aj v oblastiach, ktoré nám už patria, potrebujeme disciplínu, o ktorej ste hovorili na začiatku,“ pokračovala vo svojom bláznivom pláne.

Zdroj: https://www.topky.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com