Svet

Totálna genocída všetkých Ukrajincov je Putinovým cieľom v tejto vojne: ako zabrániť najkrvavejšiemu zločinu 21. storočia, ktorý rozpútalo Rusko?

Celý svet si je vedomý tragédie v Buche – mestečku neďaleko Kyjeva, ktoré sa stalo obeťou ruských vrahov, ktorí zabíjali, mučili a znásilňovali miestnych obyvateľov len preto, že boli Ukrajinci. Oslobodenie okupovaných území na juhu a východe Ukrajiny poskytuje dôkaz, že Rusi tam páchali podobné zločiny: tak ako Hitler zabíjal Židov len preto, že boli Židmi, tak Putin úmyselne nariadil zabíjanie Ukrajincov na základe ich národnosti. Ide o najväčšiu genocídu za celé povojnové obdobie a neodpustiteľný zločin, ktorý ostane na svedomí Rusov mnoho generácií.

Na územiach Luhanskej oblasti oslobodených spod ruskej okupácie sa už našli telesné pozostatky 415 miestnych obyvateľov vrátane žien a detí, ktorých zabili Rusi. Je pravdepodobné, že ide o obyvateľov, ktorí sa nechceli alebo nestihli evakuovať. A zabili ich Rusi len preto, že boli Ukrajinci.

Celým svetom otriasli zábery z Buchi, kde ruské jednotky spáchali genocídu na národnej pôde. Takzvaná „ochrana civilistov Donbasu“ bola jedným z Putinom deklarovaných dôvodov pre rozsiahlu inváziu na Ukrajinu. Ruské jednotky páchali v oblasti Kyjeva neslýchané zverstvá, no oslobodenie časti Chersonskej a Luhanskej oblasti ukazuje, že sa tam odohrávala rovnaká genocída Ukrajincov: Putin chce úplne zničiť, vyhnať alebo deportovať všetkých Ukrajincov, ktorých nenávidí, aj keby to znamenalo zabiť polovicu mužskej populácie.Ruská federácia

Putin odštartoval najväčšiu genocídu povojnovej éry, ruský priemysel a vojensko-priemyselný komplex sa v zrýchlenom režime prispôsobujú vojne a mobilizácia v Rusku de facto neustáva. Putin je pripravený viesť vojnu donekonečna, pokiaľ na to má prostriedky: historicky Rusko takto bojovalo vždy a prestalo, až keď stratilo svoj útočný potenciál. V tomto smere nie je Európa imúnna voči ruskej hrozbe a ak sa Putinovi pomstí na Ukrajine, zájde ešte ďalej.

Ukrajina nevyhnutne potrebuje západné zbrane: protiraketovú obranu a vybavenie protivzdušnej obrany, tanky a ťažké delostrelectvo. Putin vydal výzvu a civilizovaný svet nemá inú možnosť, ako ju prijať. Ruská armáda musí byť zničená na Ukrajine pomocou západných zbraní: to nie je prehnané. A tvrdá realita, inak vojna príde do pokojných a pohodlných miest Európy.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com