Šport

Zlatan Ibrahimovič sa obul do hviezdy PSG: Nikdy nie ste väčší ako klub

Zlatan Ibrahimovič (41) si od mája tohto roka dres AC Miláno v súťažnom zápase ešte neobliekol. Dôvodom je rekonvalescencia po operácii krížneho väzu na ľavom kolene. Momentálne tak má viac času na interakcie s médiami, pri ktorých neskrýva svoju typickú otvorenosť a úprimnosť.

Pred pár dňami sa napríklad v rozhovore pre Canal Plus kriticky vyjadril na adresu hviezdneho francúzskeho útočníka Kyliana Mbappého (23) z PSG. 

„Ako človeka ho nepoznám veľmi dobre, no je fantastický hráč. Keď však stratíte disciplínu, prídete aj o svoju osobnosť. Mbappé spravil skvelé rozhodnutie pre PSG, nie pre seba. Dostal sa do situácie, keď je dôležitejší ako klub a mužstvo mu k tomu dalo príležitosť,” vysvetľoval švédsky útočník rozhodnutie Mbappého zotrvať vo francúzskom veľkoklube.

„Nikdy nie ste väčší ako klub, ale keď sa „dieťa” stane silným, dokáže veľmi ľahko zarobiť peniaze. Chce napodobniť Zidana? Musí začať napredovať, nie sa uspokojiť,” razantnejšie dodal.

Ibrahimovič v ďalšej časti rozhovoru vyjadril obdiv k Erlingovi Haalandovi z Manchestru City. Má však obavy, či sa pod trénerom Pepom Guardiolom, s ktorým má legendárny Švéd nevyriešené spory ešte z čias pôsobenia v FC Barcelona, dokáže zlepšiť.

Zdroj: https://www.cas.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com