Šport

Hrdý otec: Svitana ukázal synčeka Timona

Má druhého syna! Kapitán hokejistov Popradu Patrik Svitana (33) prežíva v súkromí šťastné obdobie. Vo štvrtok doobeda mu manželka porodila synčeka Timona a šťastný otec bol aj pri pôrode.

Líder Popradu a momentálne so 17-imi bodmi aj najproduktívnejší hrač Tipos extraligy Patrik Svitana zažil vo štvrtok krušné chvíle. Od tretej hodiny ráno bol spolu s manželkou v nemocnici a krátko po desiatej hodine sa stal hrdým otcom synčeka Timona.

„Som veľmi šťastný, že synček aj manželka sú v poriadku. Nič krajšie ako narodenie potomka nemôže byť,“ povedal pre Nový Čas skúsený útočník, ktorý bol aj pri pôrode.

„Polovička chcela, aby som bol s ňou, takže impulz vyšiel od nej,“ pokračoval kapitán Kamzíkov.

Hoci Popradčanov čakala vo štvrtok predohrávka na ľade bratislavského Slovana a Patrik dostal od trénera voľno, napriek tomu sa v zápase objavil. Dokonca za spoluhráčmi cestoval po pôrode z Popradu autom a do Bratislavy dorazil tesne pred súbojom.

„Chcel som chlapcom pomôcť, pretože viacerí chalani v zostave chýbali. Hoci som toho veľa nenaspal, tak som rád, že som nastúpil, hoci sme napokon Slovanu podľahli tesne 1:2,“ pokračoval Svitana, ktorý verí, že mužstvo prelomí negatívnu sériu, keď v posledných štyroch dueloch získalo iba bod.

Už dnes čaká Kamzíkov doma súboj proti Michalovciam. „Verím, že vyhráme a naskočíme na víťaznú vlnu,“ dodal.

Zdroj: https://www.cas.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com