Slovensko

Prvé slová manžela Z. Plačkovej o pobyte za mrežami: Boli to najhoršie štyri dni v mojom živote

René Strausz sa na Instagrame svojim fanúšikom prihlásil tri hodiny po prepustení.

Influencerka Zuzana Strausz Plačková a jej manžel René Strausz strávili noc zo štvrtka na piatok už na slobode. Sudca rozhodol, že do väzenia nepôjdu. V cele predbežného zadržania obaja strávili štyri dni. Ich život sa obrátil naruby. Z luxusu a s putami na rukách smerovali do cely. Čelia obvineniu z drogovej činnosti.

René Strausz zverejnil tri hodiny po prepustení na svojom verejnom Instagrame video, kde sa prihlásil fanúšikom. Dnes ho má už zamknutý, sledovať ho môžu už iba jeho priatelia. Pobyt za mrežami označil peklom.

„Ľudia, vážte si slobodu. Zdravím všetkých, chcel by som sa každému poďakovať, kto stál pri nás a kto nám veril. To bolo také peklo ľudia, že… Toto boli moje najhoršie štyri dni v mojom živote,” povedal v live videu René. „Štyri dni som nejedol.“

K samotnému zadržaniu a obvineniu sa vyjadrovať nechcel. „Som rád, že som tu a nebudem sa ľudia k ničomu vyjadrovať, ideme proste taký život, aký sme si žili predtým. Neviem, čo vám mám povedať, proste… Nebudem sa k tomu nijak vyjadrovať, ale dávajte si pozor, s kým sa stretávate, lebo môžete doplatiť na nich,“ povedal René. Zároveň sa poďakoval všetkým ľuďom, ktorí jemu a jeho manželke verili.

Dvojicu zadržali ešte v pondelok (27. 9.) počas veľkej protidrogovej razie na území Bratislavského, Trnavského a Trenčianskeho kraja.

Sudca Špecializovaného trestného súdu v Pezinku konštatoval, že neexistujú dôkazy, ktoré by preukazovali dôvodné podozrenie, že sa títo obvinení dopustili skutku, za ktorý im bolo vznesené obvinenie. Preto v ich prípade ďalej ani neskúmal naplnenie existencie dôvodov, či už útekovej, kolúznej, prípadne preventívnej väzby, informovala hovorkyňa Katarína Kudjáková.

Sudca prepustil na slobodu aj Lukáša Masaryka, ktorému zaistili pri prehliadke krokodíla a ďalšieho zadržaného Mareka Cibulku.

Zdroj: https://www.tvnoviny.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com