Šport

FIFA zahájila závažné vyšetrovanie: Čo hľadal na trávniku svetoznámy kuchár?!

Medzinárodná futbalová federácia FIFA sa začala zaoberať neoprávnenými vstupmi jednotlivcov na hraciu plochu, ktoré sa udiali po skončení finálového zápasu MS v Katare.

Vyšetrovania začali po tom, čo sa na sociálnych sieťach rozšírili fotografie a videá tureckého celebritného kuchára Nusreta Gokceho. 

Majiteľ siete reštaurácií, ktorá je známa pod názvom Salt Bae, je populárny najmä pre svoj teatrálny štýl, ktorým sa prezentuje pri posypávaní pokrmov soľou. Tentokrát však svojimi príspevkami, na ktorých sa po skončení finálového duelu votrel medzi oslavujúcich argentínskych hráčov, rozvíril vlnu diskusií.

Gokce sa na niekoľkých fotografiách dotýkal trofeje pre majstrov sveta, ktorej sa podľa samotnej organizácie FIFA môže dotknúť len veľmi vybraná skupina ľudí. Na diskutovaných príspevkoch sa dokonca niekoľkokrát pokúsil chytiť za ruku Lionela Messiho v snahe upútať pozornosť argentínskeho kapitána.

„Budú prijaté príslušné opatrenia,“ uviedol riadiaci orgán svetového futbalu, ktorý sa aktuálne zaoberá príčinou, dôsledkom ktorej došlo k neoprávnenému vstupu osôb na hraciu plochu.

Zdroj: https://sportovy.cas.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com