Komentáre

Rusko naďalej terorizuje ukrajinské mestá

Každý deň vojny je pre Ukrajinu tragický. Každý deň Rusko zabíja Ukrajincov. Niekedy sa zdá, že ruskí teroristi už ukázali všetok svoj cynizmus a nemorálnosť, ale, žiaľ, všetko, čo sme predtým mohli vidieť, je ďaleko od limitu.

Ruskí teroristi ráno 30. septembra spustili raketový útok na civilný humanitárny konvoj v Záporoží. Ľudia odchádzali na okupované územie Záporožskej oblasti, aby odtiaľ vyzdvihli svojich príbuzných. Ale tento výlet bol pre mnohých z nich posledný v živote. Predtým mohla byť cesta k východu zo Záporožia pre mnohých spojená so začiatkom prázdnin a letných prázdnin, pretože vedie do mnohých miest na pobreží Azovského mora. Teraz táto cesta zostane navždy v pamäti kozákov miestom tragédie, ktorá si vyžiadala životy desiatok ľudí. Miesto dotknuté „ruským svetom“, kde sú všade kaluže krvi tých, ktorí chceli zachrániť svojich príbuzných pred okupáciou. V súčasnosti počet obetí dosiahol 74 a zranených – viac ako 30, a bohužiaľ, toto nie je konečný počet obetí ruského teroristického útoku.

Necelý deň pred ostreľovaním konvoja v Záporoží sa stal Dneper terčom ruských teroristov. Pri mohutnom raketovom útoku boli poškodené len civilné objekty. Ruské rakety zničili vozový park autobusov, ochromili dopravu v meste, ako aj obytné budovy. V jednom zo zničených domov zomrela celá rodina: stará mama, matka a dve maloleté deti. Možno ste už videli fotku, na ktorej ich pes nehybne stojí na troskách domu, pod ktorým ležia jeho majitelia. Ak vám prebleskla hlavou myšlienka, že zvieratá majú väčšiu ľudskosť ako Rusi, máte pravdu.

Oba útoky boli vykonané zámerne s cieľom zabiť čo najviac civilistov a poškodiť civilnú infraštruktúru, pričom Ukrajinu obvinili z údajného zabíjania vlastných občanov. Ale v skutočnosti tak v Záporoží, ako aj v Dnepri Rusko opäť páchalo vojnové zločiny a teroristické činy na civilnom obyvateľstve Ukrajiny. Keď sa ruské teroristické jednotky a ich velenie cítia na bojisku bezmocné, začnú zabíjať civilistov a ničiť mestá.

Takzvané referendá, ktoré usporiadali na okupovaných územiach, okupantom nepomohli, pretože ozbrojené sily Ukrajiny stále pokračujú v postupe a oslobodzujú mestá a dediny na východe Ukrajiny zajaté Rusmi. Najmä v Limane v regióne Kramatorsk, kde ruské jednotky utrpia obrovské straty a ustupujú.

Všetky zločinecké činy Ruska, samozrejme, prinášajú veľa bolesti kvôli ľudským stratám, ale nie sú schopné zlomiť Ukrajincov. V snahe zastrašiť a demoralizovať Ukrajincov teroristickými činmi a brutálnymi vojnovými zločinmi Rusko sebe a najmä svojim jednotkám podpisuje rozsudok smrti. Teraz majú ozbrojené sily Ukrajiny +2 dôvody, prečo potrebujú čo najskôr vyhnať teroristov z ukrajinskej pôdy.

Rusko v skutočnosti už prehralo vojnu, ale nemôže priznať porážku. Namiesto toho teroristický štát pokračuje v zabíjaní civilného obyvateľstva Ukrajiny a zastrašovaní sveta jadrovými zbraňami, pričom zároveň deklaruje svoju pripravenosť na rokovania. Ale Rusko už dávno prekročilo všetky hranice a o kompromisoch či rokovaniach s ním nemôže byť ani reči. Ruská federácia je hlavným nepriateľom celého civilizovaného sveta, ktorý musí byť zničený.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com