Šport

Tisícky ľudí v uliciach Dortmundu, brankára Bayernu vychytal jeho náprotivok!

Futbalisti Bayernu Mníchov senzačne prehrali v sobotnom zápase 7. kola nemeckej Bundesligy na ihrisku Augsburgu 0:1. Úradujúci majster čaká v najvyššej súťaži na víťazstvo už štyri kolá.

Bavori v predchádzajúcich troch ligových dueloch iba remizovali a v tabuľke im patrí priebežne štvrtá priečka s mankom troch bodov na Dortmund, ktorý v porúrskom derby vyhral nad Schalke 1:0. Doterajší líder Union Berlín hrá v nedeľu doma s Wolfsburgom.

Bayern mal v Augsburgu optickú prevahu, no ani raz nedokázal prekonať pevnú defenzívu súpera. O cennom víťazstve domácich rozhodol po necelej hodine hry jediným gólom v zápase útočník Mergim Berisha. Augsburg má rovnako ako Bayern v tabuľke na konte tri výhry, zaostáva za ním o tri body.

Dortmund si v prestížnom súboji poradil so Schalke vďaka gólu striedajúceho mladíka Youssoufu Moukoka v 78. minúte, no už v prvom polčase prišiel o zraneného Marca Reusa. Tridsaťtriročného kapitána domácich vyniesli na nosidlách s podozrením na vážne zranenie členka.

Frankfurt uspel na ihrisku Stuttgartu 3:1. Stále sa nedarí Leverkusenu, po domácej remíze s Brémami 1:1  je v spodnej časti tabuľky na 15. priečke.

      Bundesliga – 7. kolo:


      FC Augsburg – Bayern Mníchov 1:0 (0:0)
      Gól: 59. Berisha

      Borussia Dortmund – FC Schalke 04 1:0 (0:0)
      Gól: 79. Moukoko

      Bayer Leverkusen – Werder Brémy 1:1 (0:0)
      Góly: 57. Demirbay – 82. Veljkovič

      VfB Stuttgart – Eintracht Frankfurt 1:3 (0:1)
      Góly: 79. Tomas – 6. Rode, 55. Kamada, 88. Jakič

Zdroj: https://www.cas.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com