Kultúra

Druhý deň Pohody: Stan Aktualít praskal cez diskusie vo švíkoch, The Libertines predviedli úžasnú šou

Druhý deň festivalu Pohoda priniesol okrem hudby aj skvelé diskusie.

Podobne ako vo štvrtok, aj v piatok sa udiali náhle zmeny v programe. Wolf Alice a Slobodná Európa si vymenili hudobné sloty. Wolf Alice začali hrať o 17.00, Slobodná Európa 19.20. Koncert Lash & Grey presunuli z pôvodneého slotu 13:30 na 15.50. Rita Payés zo zdravotných dôvodov neprišla. Zo zdravotných dôvodov neprišli na letisko v Trenčíne ani pankáči Shame a do ich slotu presunuli poľskú skupinu Trupa Trupa.

V piatok tesne poobede sa zároveň naplnila kapacita stanového tábora od Opatoviec a podľa inštrukcií organizátorov si mohli návštevníci stany postaviť v stanovom mestečku od Biskupíc dostupnom pre peších.

Ostatný program sa podarilo odpáliť v naplánovanom režime a návštevníci si okrem slnka, mrakov a podvečernej prehánky užili všetko naplno. Koncerty, atmosféra aj množstvo aktivít opäť spôsobili, že to na letisku vyzeralo ako v mravenisku, každý niekam smeroval alebo si užíval daný moment.

V piatok si okrem klasických stageov mohli návštevníci pozrieť aj Radar, kde sa od 19.20 začal nový cirkus z Francúzska Cabaret Citronato a o 22.00 koncert kanadského umeleckého kolektívu Crack Cloud.

Zdroj: https://www.aktuality.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com