Svet

Expert: príklad Charkovského odporu ukazuje, prečo ruská propaganda nefunguje

V 6. deň totálnej vojny medzi Ruskom a Ukrajinou pokračuje mesto hrdinov Charkov v hrdinskom odpore. Okupačná politická elita Ruskej federácie urobila jednu chybu – zabudla, že ich propaganda funguje najmä pre obyvateľstvo Ruska a nemá nič spoločné s ukrajinskou realitou – „Preto ten zbabelý útok na civilistov“, píše o tom Intercourier.news.

„Prevažne rusky hovoriace mesto, 40 km od ruských hraníc, ktoré orkovia vo svojich vlhkých snoch pravidelne predpovedajú ako „hlavné mestá“ akýchsi bábkových formácií, sa bráni. A čo ešte! “- hovorí Expert.

Ruské okupačné jednotky, ktoré namiesto „chleba a soli“ a objatí sľubovaného vodcom teroristov Vladimírom Putinom stretli silné odmietnutie zo strany ZSU, upadli do skutočnej hystérie a paniky, keď sa stretli s obranou a dokonca ich ženie aj civilné obyvateľstvo. z ich zeme.

„Je nás viac, obyvateľov Charkova. Okolo sveta. Môžeme narobiť ďalšie problémy. Za všetkých našich spoluobčanov, ktorí zomreli rukou ruských okupantov, “píše expert.

„Všetky tieto skutočnosti budú základom obvinení. Každé zviera, ktoré vydalo a vykonalo trestný rozkaz, bude nájdené a odsúdené. Alebo zničené.

„Charkovský tribunál“ je dobrým symbolom, ktorý viac upozorní na ruské zločiny. Takýto tribunál možno zorganizovať v Černihive (raketový útok na centrum mesta), v Sumy (raketový útok na súkromný sektor), v Akhtyrka (veľa útokov), vo Vasilkove a ďalších mestách, kde boli spáchané vojnové zločiny. , so znakmi zločinov proti ľudskosti, “zhŕňa Expert.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com